Numer postu:#3przez odometer » N 23:09, 08 mar 2020
Można ale w googlach są zdjęcia standardowe.A mnie interesują te 5 A.U mnie jest jeden ten bezpiecznik a miejsce jest na dwa.Do czego służy ten drugi???Bez powodu to chyba go nie zrobili.
Numer postu:#4przez przetwornica » Pn 22:04, 09 mar 2020
Witam.Wyśle mi ktoś zdjęcie skrzynki bezpieczników tej po prawej strony kierowcy?
Gdzie? W PII są trzy zestawy bezpieczników. 1. W komorze silnika. 2. Węzeł body. 3. Skrzynka nad węzłem body, ale tam jest miejsce na znacznie więcej, niż dwa bezpieczniki. O którą Ci dokładnie chodzi? Swoją drogą, wszystkie 3 są po lewej stronie kierowcy.
Numer postu:#7przez odometer » Śr 19:17, 11 mar 2020
Mam kupiłem tą książkę od Pana Zembowicza. Tam napisane że od poduszki 7,5 A a u mnie 5 A założone. To może tak być? Ktoś coś kombinował inaczej bym nie pytał szanownych użytkowników forum.A takich kwiatków mam więcej w tych bezpiecznikach...Elektryk to ci powie panie to się nie da....
Zarówno instrukcja jak, eLearn w schematach i książka wskazują czasem różne wartości bezpieczników, a w samochodzie zdarzają się czasem jeszcze inne od nowości. eLearn dla AirBagu też podaje 7,5A.